Abbotsford Residence

Abbotsford Residence

We were approached by the client to put together some quick studies into how to fix a problem - continual leakage from a top floor deck into an existing residence.

The client requested options as to how she could enclose her deck to create an improved indoor space, whilst maintaining the ability to open up the west facing glazing to allow for ventilation.

Our concepts were presented as initial ideas, which could be furthered developed with the addition of sun shading from the west.

This project is current on hold until further notice.

1306 Concept Presentation_Page_02.jpg
1306 Concept Presentation_Page_03.jpg
1306 Concept Presentation_Page_04.jpg
1306 Concept Presentation_Page_05.jpg
1306 Concept Presentation_Page_06.jpg
1306 Concept Presentation_Page_07.jpg
1306 Concept Presentation_Page_08.jpg
1306 Concept Presentation_Page_09.jpg
1306 Concept Presentation_Page_10.jpg